Студенти і співробітники медичного факультету № 3 взяли участь у Конгресі студентів та молодих вчених ДНМУ

24-25 вересня 2020 року в ДНМУ відбувся 82-й всеукраїнський науковий медичний Конгрес студентів та молодих вчених в онлайн режимі. 

До цього наукового заходу від медичного факультету № 3 долучились такі студенти:

• Секція 4 “Загальна та біологічна хімія”

Узбек В.Г., студентка третього курсу, спеціальність “Медицина”, яка зайняла 2 місце з доповіддю “Використання стовбурових клітин в репродуктивній медицині”; науковий керівник зав. кафедри, канд. біол. наук, доцент Богатирьова О.В.

• Секція 5 “Медична біологія”

Полякова П.Д., Борзунов М.В., студенти третього курсу, спеціальність “Медицина”, які зайняли 1 місце з доповіддю “Аналіз поширеності синдрому Шершевського-Тернера серед новонароджених в Україні за 2014-2018 роки”; науковий керівник зав. кафедри, д-р біол. наук, с.н.с., доцент Федотов О.В.

Гошко К.О., студентка другого курсу, спеціальність “Стоматологія”, яка зайняла 2 місце з доповіддю “Вивчення факторів розвитку і частоти прояву ураження кандидозом слизової оболонки ротової порожнини”; науковий керівник зав. кафедри, д-р біол. наук, с.н.с., доцент Федотов О.В.

• Секція 7 “Мікробіологія, вірусологія та імунологія. Епідеміологія, інфекційні хвороби і лабораторна діагностика”

Дитюк Д.В., студент четвертого курсу, спеціальність “Медицина”, який зайняв 2 місце з доповіддю “Вивчення впливу антиоксидантного вітамінного комплексу на показники функціонального стану організму”; науковий керівник канд. мед. наук, доцент Боєва С.С..

Узбек В.Г., студентка третього курсу, спеціальність “Медицина”, яка зайняла 3 місце з доповіддю “Частота виділення Starphylococcus aureus у хворих на кишкову інфекцію в різних вікових групах”; наукові керівники канд. мед. наук, доцент Боєва С.С. і зав. кафедри, канд. мед. наук, доцент Слюсарев О.А..

Кошман А.В., студентка третього курсу, спеціальність “Медицина”, яка зайняла 3 місце з доповіддю “Поширення вірусу сказу у смт Велика Новосілка Донецької області у 2017-2019 рр.”; науковий керівник канд. мед. наук, доцент Боєва С.С..

У підсумковій дискусії на пленарному засіданні 82-го всеукраїнського наукового медичного Конгресу студентів та молодих вчених, керівники і переможці секційних засідань відзначили належний рівень його організації й високу активність учасників. Було, також, висловлено побажання щодо продовження славної традиції проведення цього конгресу у нашому медичному університеті, який відзначає своє 90-річчя. При цьому зверталася особлива увага на потребу підтримки та активізації наукових досліджень у медико-біологічній галузі та зміцнення матеріально-технічної бази таких робіт, що послугує формуванню сучасних медичних знань і вмінь вихованців ДНМУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *