СЕКТОР ВОЛОНТЕРСЬКОЇ І ГРОМАДСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: підводимо підсумки роботи студентського активу медичного факультету №3 ДНМУ в першій половині 2020-2021 навчального року

У перекладі з французької “Волонтер” – це людина-доброволець. Людина, яка має звичку піклуватися про ближніх людей, допомагаючи їм абсолютно добровільно і без будь-якої вигоди (користі). А нагорода за це – подяка і вдячність людей, яким надана суттєва допомога. Крім цього, волонтери отримують корисні знання, нові знайомства, спілкування з людьми різних доль.

Відзначаємо активних студентів – наших чемпіонів, які досягли найвищих показників не тільки в навчанні, а й в волонтерській і громадській роботі (голова сектору МФ №3 – МОСТОВА Н.М.):

• ВОЛКОВА К.О. (601М) та КРАВЧЕНКО М.М. (601М) – організація та участь походу студентів до станції переливання крові; сумісне проведення разом з волонтерською організацією «Карітас» тренінгів на теми: «Коронавірус та його діагностика» й ін.
• ЗИКОВА А.І. (гр.201МС) – організатор ДОДМЦІВ, відвідання дитячого будинку змішаного типу приурочене до дня Святого Миколая.
• КОМЕНДАНТ М.В. (501М) та ПТИШНИК І.Р. (503М) – лекційні заняття у школах Маріуполя з наступних тем: «Серцево-легенева реанімація», «День боротьби з цукровим діабетом», «Статеві зв’язки» й ін.
• СОЛОМІЙЧУК М.Д. (601М) – забезпечення комунікації з благодійними організаціями; профілактичні тренінги серед сільського населення «Рак молочної залози», серія зустрічей-бесід з вихованцями інтернату на тему: «Рання вагітність та ІПСШ» й ін.

Дякуємо Вам і бажаємо подальших всебічних успіхів спрямованих на розвиток нашого університету!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *