«Крок у майбутнє»: на медичному факультеті №3 ДНМУ (м. Маріуполь) відбувся День відкритих дверей

26 лютого цього року на медичному факультеті №3 відбувся пізнавально-профорієнтаційний захід «Крок у майбутнє». В ньому взяли участь понад 300 вихованців ЗОШ м. Маріуполь і району. Пізнавальні і інформаційні локації вели викладачі і співробітники теоретичних та клінічних кафедр нашого факультету, кращі студенти-медики.

Формат цієї зустрічі з майбутніми абітурієнтами, їх батьками, вчителями і друзями був інноваційним – спрямованим на максимальне ознайомлення з особливостями вступної кампанії і навчання в медичному виші; інформування про матеріально-технічну базу навчального процесу – сучасне технічне обладнання та фантоми, на яких студенти-медики під час навчання набувають професійних навичок; демонстрація сучасних медичних технологій і методів дослідження.

У ході зустрічі майбутні абітурієнти та їх батьки, також, мали змогу:

  • отримати відповіді на актуальні питання і поспілкуватися з керівництвом, викладачами і студентами медичного факультету №3;
  • оволодіти навичками роботи на манекенах-тренажерах для надання першої медичної допомоги, закуплених на кошти громадської спілки «Зелений центр Метінвест» м. Маріуполь;
  • дізнатися про нові проєкти фахівців громадської організації “Істок”, яка опікується здоров’ям мешканців Маріуполя;
  • скористатися чудовою можливістю сфотографуватися біля інформаційних стендів, медичних експонатів, спеціальної фотозони.

Від імені студентства учасників зустрічі привітали голова та керівники секторів студентського самоврядування факультету. Вони розповіли, яким чином кожний студент ДНМУ може реалізувати свої здібності, активність та ініціативність на користь університетської спільноти і суспільства в цілому.

Підсумовуючи отриманий досвід проведення такого масштабного заходу, хочемо висловити щиру вдячність керівництву, міському врядуванню і мешканцям міста Маріуполь за увагу до медичної сфери, всебічну допомогу у становленні медичного факультету №3 ДНМУ і організації всіх форм роботи на ньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *