Студентський День науки на медичному факультеті №3 ДНМУ

Сьогодні, 12 березня, на нашому факультеті ВПЕРШЕ за роки існування відбувся студентський День науки, який присвячений жінкам-науковцям.

Захід “Жінки в науці” пройшов у змішаній формі за присутності в навчальній аудиторії Козміріді М.О. – голови наукового сектору студентського самоврядування, декану медичного факультету №3 і доповідачів та онлайн участі студентів і викладачів ДНМУ.

Теми доповідей віддзеркалювали результати досліджень учасників:

– “Відомі жінки-науковці України”, доповідач Вікторія Літох (2 курс);

– “Перебіг вагітності у жінок з дефіцитом маси тіла та ожирінням”, доповідач Наталя Мостова (4 курс);

– “Вивчення факторів розвитку і частоти прояву ураження кандидозом слизової оболонки ротової порожнини”, доповідач Ксенія Гошко (2 курс);

– “Жіноча репродуктивна система. Менструальний цикл. Кровотечі 1-го триместру”, доповідач Олена Єлисєєва (2 курс).

Доповіді проілюстровані яскравими презентаціями, які підтвердили наукову обізнаність та медичну фаховість виступаючих. Актуальність доповідей підкреслила зацікавленість до них і значна кількість питань в обговоренні. До речі, студентський День науки відзначився рекордом: до конференції Google meet приєдналися більш як 100 студентів та викладачів.

Відомо, що наукова діяльність – є однією з найголовніших сторін студентського життя, спрямована на закріплення отриманих теоретичних знань і відпрацювання практичних навичок. То ж, маємо надію, що перший такий масштабний науковий захід стане традицією на нашому медичному факультеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *