ДЕНЬ СМІХУ від студентства медичного факультету №3 ДНМУ

Ну хто не знає про всесвітній День сміху, який святкується 1 квітня?! Долучилися до нього й студенти та співробітники нашого факультету.

Онлайн-захід «День сміху» організував та провів у ці вихідні сектор організації дозвілля та морально-етичного виховання студентського самоврядування медичного факультету №3 ДНМУ (голова – Кіріцева О.А.). Кожен відділ сектора підготував свої вистави і сюрпризи для наших глядачів: яскраві плакати і ілюстрації, дотепні розіграші і анекдоти, мультимедійні презентації, пісні та зачитаний “лікарський реп”.
Родзинками справді масового заходу стали гумористичне відео про викладачів і їх знамениті фрази та батл-жартів від гумористів команди КВК → Клубу веселих та кмітливих нашого факультету.

День сміху – це подія, яка примушує нас забути про певні життєві негаразди, а її енергетика й позитивний настрій мають підживлювати нас якомога довше! Добрий жарт, весела посмішка, цікавий анекдот – все це сприяє створенню гарного настрою людини! Завжди посміхайся і радійте життю! Пам’ятайте, що усмішка робить красивим кожне обличчя, а щирий сміх продовжує життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *