Відбулось друге засідання СНГ патологічної анатомії, судової медицини та гістології медичного факультету №3 ДНМУ

8 квітня, відбулося друге засідання СНГ патологічної анатомії, судової медицини та гістології медичного факультету №3 ДНМУ. Зустріч проходила під загальною темою “Сучасні дослідження механізмів організації гістологічних елементів тканин” в онлайн форматі, на базі платформи Google Meet.

Під час роботи гуртка слухачі мали можливість прослухати та обговорити такі доповіді:

  1. “Нервова тканина. Регенерація нервового волокна”, доповідач Наталя Бублик (2 курс).
  2. “Spina bifida”, доповідач Олена Єлисєєва (2 курс).
  3. “Тканинна організація міокарда”, доповідач Вікторія Погромська (2 курс).

У заході взяли участь численні студенти, декан і викладачі нашого факультету. Плідній роботі сприяла дуже захоплива та науково-насичена атмосфера зустрічі. Студенти гаряче дискутували щодо загальної теми засідання, брали активну участь у обговоренні наукових доповідей. На завершення зустрічі, серед багатьох ідей та безлічі висловлених думок, визначено тематику наступних доповідей засідань СНГ патологічної анатомії, судової медицини та гістології медичного факультету №3.

Впевнені, що новітні підходи до поза аудиторного навчання дозволяють реагувати на будь-які зміни, що відбуваються в певній науковій галузі. Використання онлайн технологій – підвищити рівень зацікавленості студента навчанням, а це є запорукою успішного результату й професійного становлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *