Вітаємо з професійним святом – Днем медичного працівника!

Щороку до Дня медичного працівника відбуваються різноманітні святкові заходи з залученням всіх спеціалістів, причетних до наукової, освітянської та практичної діяльності у медичній галузі. На адресу медичних працівників з нагоди їхнього професійного свята лунають найщиріші побажання.

Показово, що на цьогорічний урочистий захід до Дня медичного працівника, який пройшов у камерній філармонії м. Маріуполь, була запрошена потужна група співробітників медичного факультету №3 ДНМУ:

  • Федотов Олег Валерійович – в.о. декана 3-го медичного факультету ДНМУ, завідувач кафедри медичної біології, доктор біологічних наук, професор.
  • Пархоменко Тетяна Анатоліївна – завідувач кафедри внутрішньої медицини №3 ДНМУ, доцент, кандидат медичних наук.
  • Богатирьова Олена Володимирівна – завідувач кафедри загальної та біологічної хімії ДНМУ, доцент, кандидат біологічних наук.
  • Вовк Світлана Михайлівна – професор кафедри організації вищої освіти, управління охороною здоров’я та гігієни ДНМУ, доктор наук з державного управління.
  • Мікрюкова Наталья Генадіївна – відповідальний за роботу навчального відділу, старший викладач кафедри організації вищої освіти, управління охороною здоров’я та гігієни ДНМУ.
  • Якушевський Валентин Олександрович – відповідальний за профорієнтаційну роботу 3-го медичного факультету ДНМУ, старший викладач кафедри фізичного виховання.
  • Харлашина Галина Олександрівна – провідний фахівець відділу кадрів ДНМУ.

На ньому, Парамонова Олена Юріївна – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, від імені міського голови урочисто вручила Подяки працівникам, які внесли великий особистий внесок в розвиток медицини міста Маріуполь. Пишаємось, що серед нагороджених є співробітники ДНМУ: Пархоменко Тетяна Анатоліївна і Вовк Світлана Михайлівна!

Завершився урочистий захід святковим концертом.

Шановні і дорогі колеги, сердечно вітаємо Вас з професійним святом – Днем медичного працівника! Бажаємо Вам і вашим родинам міцного здоров’я, подальших досягнень і успіхів у вашій нелегкій, проте дуже важливій та відповідальній професійній діяльності! Зі святом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *