Похід у дитячий будинок «Повір у себе»

З ініціативи декана медичного факультету №3 ДНМУ Розенка Олега Володимировича та при підтримці Волонтерського сектору до дня Святого Миколая та новорічних свят 19 грудня 2021 року відбувся похід у дитячий будинок «Повір у себе», задля матеріальної допомоги дітям від 6 до 18 років, що страждають на ментальні розлади. Заздалегідь було організувано збір коштів та інших матеріальних благ, придбано одяг, канцелярію, іграшки, розмальовки, розвиваючі ігри, книги та багато солодощів. Жодна дитина не залишилася без новорічного подарунка.
Також наші студенти провели пізнавально-розважальний захід. У програмі були новорічні пісні, вірші, хороводи, розмальовка святкових пряників, веселі ігри, теплі бесіди, дружня атмосфера, проводилися майстер-класи з бальних танців й образотворчого мистецтва. Малеча спілкувалася зі студентами та знайшла собі багато нових друзів.

Кожен з присутніх отримав величезну порцію позитивних емоцій, вражень, нових знань та творчого натхнення.
Щиро дякуємо студентам, що долучилися до заходу та збору коштів й допомогли з’явитися щасливим дитячим посмішкам.
Окрема подяка голові Волонтерського сектору медичного факультету №3 Мостовій Наталі (5 курс спеціальність “Медицина”) за організацію плідної роботи студентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *